Pyydä apua keittiöasiantuntijoiltamme

Keittiösi viininjäähkappi valintaan liittyy monia kysymyksiä ja vaihtoehtoja. Keittiöasiantuntijoillamme on sormensa trendien pulssilla ja laaja taustatieto laitteiden ja keittiöratkaisujen suhteen. Varaa ilmainen tapaaminen ja saat apua oikean viininkappi valintaan.

Varaa ilmainen tapaaminen

ViiniKaapi

Erillinen vai sisäänrakennettu

Tulisiko viinikaapin olla sisäänrakennettu vai erillinen? Tähän kysymykeen voi vastata vain esteettisten mieltymystesi ja kotisi käytännön tarpeiden perusteella.

Hinnan suhteen näiden kahden vaihtoehdon välillä ei ole paljon eroa, mutta sisäänrakennettu viinikaapin vie säilytystilaa keittiössä.

Riippumatta siitä, valitsetko erillisen vai sisäänrakennetun viininjääkaappi, varmista, että sillä on kyky poistaa ylimääräistä lämpöä. Muussa tapauksessa on olemassa riski, että viinikaappi pitää melua ja lopulta menee rikki.

Erilliselle viinikaappi tulisi mieluiten varata 2-3 senttimetriä tilaa sivuille ja taakse. Jos haluat sisäänrakennetun tai integroidun viininjääkaappi, varmista, että valitset tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellun mallin sisäänrakennetulla tuulettimella lämmön poistamiseksi.

Pyydä ohjeita keittiöasiantuntijoilta

Hanki keittiö vau-tekijällä

Kaipaako keittiösi päivitystä vai suunnitteletko unelmakeittiötäsi? Pyydä apua keittiöasiantuntijoiltamme, jotka ovat ajan tasalla uusimmista trendeistä kaikessa kodinkoneista keittiön suunnitteluun. Varaa ei-sitova tapaaminen tai käy lähimmässä HTH-myymälässä, niin saat apua täydellisen viinijääkaapin löytämiseksi keittiöösi.

Varaa ilmainen tapaaminen