Vaatehuone tarjoaa ylellisyyden tunteen

Vaatehuone on ylellisyyden ruumiillistuma arkielämässä. Vaatehuoneen luomiseksi on monia ratkaisuja, olipa sinulla koko huone omistettavana vaatekaapillesi tai vain muutama neliömetri.

Suunnittelutapaaminen

Kuinka paljon vaatehuone maksaa?

Kun kokoat vaatekaappiasi, voit valita laajasta valikoimasta liukuovia ja sisätiloja, jotka sopivat sekä tarpeisiisi että budjettiisi. Vaatekaappisi hintaan vaikuttavat kolme keskeistä tekijää: suunnittelu, koko ja ulkoasu. Saat tarkan hinnan ammattitaitoisilta konsulteiltamme, jotka voivat neuvoa sinua kaikissa vaatehuonemahdollisuuksissa.

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen

Hanki neuvoja ja opastusta vaatehuoneellesi

Käy lähimmässä HTH-myymälässä ja hanki neuvoja ja opastusta vaatehuoneellesi. Ammattitaitoiset konsulttimme tuntevat kaikki vaihtoehdot ja voivat auttaa sinua luomaan täydellisen vaatehuoneen.

Löydä lähin HTH-myymälä

INSPIRAATIO

Täydellinen vaatehuone

Vaatehuoneesi ulkoasun tulisi olla hyvin suunniteltu varmistamaan, että kaikki vaatteesi, kenkäsi, asusteesi ja laukkusi ovat helposti saatavilla. Lisäksi voi olla järkevää jättää tilaa kausivaatteiden ja suurten matkalaukkujen säilytykselle.

Tutki vielä enemmän mahdollisuuksia henkilökohtaiselle sisustussuunnittelulle HTH-myymälässäsi.

Suunnittele omanlaisesi vaatehuone

Kun suunnittelet vaatehuonettasi, on tärkeää ottaa huomioon muun kotisi tyyli. Voit vaikuttaa vaatehuoneesi ulkoasuun liukuovilla, jotka ovat saatavilla monissa eri väreissä, materiaaleissa ja malleissa.

Etsi myymälä

Pyydä apua vaatehuoneesi suunnittelussa

Löydä inspiraatiota ja ideoita vaatekaappisi suunnitteluun HTH:lta. Konsulttimme ovat aina valmiita auttamaan sinua, joten saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ennen kuin sijoitat uuteen vaatekaappiin.

Etsi myymälä