Tyylikkään muotoilun kourissa

Olet tässä: Etusivu / Uusi keittiö / Keittiökonseptit / Vetimetön keittiön

VETIMETÖN KEITTIÖN
TYYLIKÄS DESIGN EI KOSKAAN MENE POIS MUODISTA

Vetimetön keittiö on keittiörakkauden ruumiillistuma, joka kestää. Tyylikkäästä ilmeestä on tullut klassikko tanskalaisessa muotoilussa, ja HTH:n ainutlaatuinen VH-7-vedinura tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tehdä keittiöstäsi henkilökohtainen.

Suunnitteluvaihtoehdot VH-7:llä

Tyypilliset vedinurat tarjoavat paljon vaihtoehtoja luoda juuri haluamasi muotoilu - ovissa, laatikoissa tai laatikkolookissa.

VH-7-vedinurat

Sinulla on useita vaihtoehtoja, kun valitset vedinuria vetimettömään keittiöösi. Valitse vedinurat keittiön värin mukaan tai luo silmiinpistävä vaikutus kontrastivärisellä vedinuralla.

Täysin uudenlainen vetimetön keittiö

VH-7-konseptissa on kolme erilaista vedinuraa, joita voit käyttää monenlaisissa etusarjoissa, mikä antaa sinulle vapauden luoda persoonallinen vetimetön keittiön.

Jos valitset Focusin ja lisäät VH-7-vedinurat, sinulla on mahdollisuus lisätä toinen upea muotoiluyksityiskohta. Olemme nimittäin leikitelleet vetimettömillä vaakasuorilla linjoilla ja lisänneet kokonaisuuteen piirteen, joka luo sille epäsymmetrisen ilmeen.

Puhtaiden linjojen ylistys

VH-7-konseptin kauniit ja toimivat vedinurat luovat keittiöön kapeita ja pelkistettyjä pysty- ja vaakalinjoja antaen siten vetimettömälle keittiölle aivan erityisen ilmeen. Ainutlaatuisten vedinurien ansiosta vetimiä ei tarvitse jyrsiä oviin, mikä on tavallinen ratkaisu muissa vetimettömissä keittiöissä.

VH-7-konsepti antaa keittiölle minimalistisen ilmeen ja tyylikkäät suorat linjat, mutta tarjoaa samalla hyvän otteen ovesta.

VASTAUKSIA KEITTIÖKYSYMYKSIIN

Kysy keittiöasiantuntijoiltamme ja hanki vastauksia siihen, mistä et ole varma,
kun kyse on uudesta keittiöstä, kylpyhuoneesta tai vaatekaapista.

Varaa ilmainen suunnittelukokous
HTH
VH-7 Focus | HTH

TUNNE JA NÄE UUSI VETIMETÖN KEITTIÖSI

Parhaan käsityksen malleista, materiaaleista ja viimeistelyistä saat käymällä myymälässämme.

Tule kokemaan uusi keittiösi