Mitkä keittiökaapit minun tulisi valita?

Keittiökaapit ovat keittiön perusta, ja niiden oikea valinta on äärimmäisen tärkeää keittiön arjen sujuvuuden kannalta. Siksi keittiökaappien sisustuksessa ja valinnassa on kyse tarpeistasi ja tasapainon löytämisestä muotoilun ja toiminnallisuuden välillä. Tästä löydät ohjeita keittiön kaappien valintaan.

Meiltä saat apua uusien
keittiökaappien valintaan

Uusi keittiö edellyttää monia valintoja. HTH:ssa
me olemme valmiina auttamaan sinua tekemään
oikeita valintoja.

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen asiantuntijamme
kanssa, joka opastaa sinua kaikessa keittiökaapeista
kodinkoneisiin.

Hyödynnä keittiösi tila

Jos keittiösi on pieni tai haluat hyödyntää tilan mahdollisimman hyvin, harkitse kattoon asti ulottuvia yläkaappeja. Katon ja kaapin väliin jäävän hukkatilan sijaan saat hyödyllistä säilytystilaa.

Löyda inspiraatio kuvastoistamme

Tutustu kuvastoon verkossa

Base Black | HTH
Tendens Veneer | HTH Art | HTH

Korkea kaappi keittiöön:
lisää säilytystilaa

Korkea kaappi on epäilemättä tilavin keittiökaappi. Nykyään keittiössä tarvitaan paljon säilytystilaa, koska meillä on enemmän keittiökoneita ja -välineitä kuin ennen.

Jos sinulla on tilaa korkealle kaapille, se on ihanteellinen säilytysratkaisu. Siinä voit helposti säilyttää keittiökoneet, jotta ne eivät vie tilaa työtasolta, tai voit käyttää kaappia kodinkoneidesi integroimiseen, jotta saat keittiöön yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen.

Keittiöovet: Minkä näköinen keittiö sinulla on?

Keittiön suunnittelu on hauskaa - erityisesti ulkonäön suunnittelu, mutta tässäkin yhteydessä on mietittävä käyttöä, huoltoa ja tilan kokoa.

Jotkut ovet vaativat esimerkiksi enemmän huoltoa ja puhdistusta kuin toiset. Jos sinulla on pieniä lapsia, on hyvä idea, että ovet on helppo pyyhkiä.

Jos keittiösi on pieni, kannattaa valita vaaleat värit, jotta huone näyttää suuremmalta. Mieti myös muun kodin sisustustyyliä ja käytä sitä lähtökohtana.

Katso keittiöovivalikoimamme

Miten sisustat kaappisi?

Keittiöbudjetissa on monia kohteita, ja voi olla vaikeaa saada unelmat ja budjetti kohtaamaan. Voit säästää rahaa valitsemalla laatikoiden sijaan hyllyt.

Jos valitset korkea-, seinä- tai yläkaapit, hyllyt ovat erityisen hyvä idea, koska laatikko ei kuitenkaan pääse korkealla oikeuksiinsa.

Lisäksi hyllyistä on etua, koska niitä voi siirrellä tarpeen mukaan. Näin sinulla on varmasti tilaa korkealle kannulle ja eväslaatikoille.

UNELMA VS. BUDJETTI

Legra | HTH
Base | HTH Legra | @salmonstreet | HTH

Hanki kokonaiskuva ja järjestys

Ulosvedettävien laatikoiden avulla saat nopeasti ja helposti yleiskuvan siitä, mitä sinulla on keittiön kaapeissa, ja sinun on helpompi löytää puuttuvat tavarat. Harkitse ulosvedettäviä tasoja alakaappeihin tai korkeakaappeihin.

Laatikoiden sisustuksen on täytettävä säilytystarpeet ja annettava hyvä yleiskuva.

Lisätietoja laatikoiden valinnasta

Tule käymään myymälässä ja katso itse

Voi olla vaikea kuvitella, mikä ratkaisu vastaa parhaiten tarpeitasi.

Voi olla suuri apu tulla myymälään koskettelemaan materiaaleja, näkemään, miten esittelykeittiöt on koottu - ja ennen kaikkea keskustelemaan sitoumuksetta ammattitaitoisen keittiömyyjämme kanssa.