VALITSE OIKEAT KODINKONEET

Keittiösi tulisi olla toimiva ja miellyttävä työpaikka. Oikeat kodinkoneet voivat auttaa sinua siinä.

Cashback: Saat jopa 300 € takaisin


Saat jopa 300 € takaisin, kun ostat Siemens studioLinen inductionAir Plus-tuotteen.

Kampanja-aika 1.4–30.6.2023. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 31.8.2023 mennessä.

Katso lisätiedot


5 VINKKIÄ KODINKONEIDEN VALINTAAN

Keittiönautinnon kannalta on tärkeää, että valitset oikeat kodinkoneet. Olemme tiivistäneet tietomme ja kokemuksemme 5 vinkkiin uusien kodinkoneiden valintaan - olipa kyse nykyisestä keittiöstäsi tai upouudesta. 

1. Valitse tarpeisiisi sopivat kodinkoneet

Oletko aina menossa? Juotko keittiössä arkisin vain nopeat aamukahvit ja järjestät viikonloppuisin cocktailkutsuja? Vai oletko perheellinen ja vietät keittiössäsi paljon aikaa? Ja onko jääkaappisi aina täynnä?

Ihmisten tarpeet muuttuvat elämäntilanteen mukaan, ja ennen kodinkoneiden valitsemista on sen vuoksi tärkeää miettiä, mitä keittiössä eniten tarvitset. Siten voit käyttää keittiöön varaamasi budjetin mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Hae kodinkoneneuvot keittiöasiantuntijaltasi

Art | HTH
Focus Laminate | HTH Emfang fra AEG | HTH

2. Hanki älykkäitä keittiöapulaisia

Jos haluat tehdä arjestasi yksinkertaisempaa ja mukavampaa, valitse älykkäitä laitteita. Päädyitpä sitten Siemensin, AEG:n tai Mielen tuotteisiin, voit valita kauniita ja älykkäitä ratkaisuja, joita voit hallita puhelimestasi.

Se voi olla esimerkiksi astianpesukone, joka kertoo, milloin pitää ostaa uusia tabletteja, liesi ja liesituuletin, jotka keskustelevat, tai jääkaappi, joka voi lähettää kuvan, kun olet kaupassa etkä muista puuttuuko maitoa.

Näe lisää innovatiivisia keittiöratkaisuja

Cashback: Saat jopa 200 € takaisin


Kun ostat AEG:n induktiotasoliesituulettimen, saat jopa 200 euroa rahaa takaisin valitsemastasi tasosta riippuen.

Cashback-kampanja on voimassa viikot 14–26.
Rekisteröi uusi tasosi 12 viikon kuluessa sen hankinnasta, viimeistään 24.10.

Katso lisätiedot

PALJONKO HTH-KEITTIÖ MAKSAA?

Kun olet hankkimassa uutta keittiötä, päätät karkeasti sanottuna itse hinnan. Voit nimittäin valita mitä siihen tulee ja priorisoida siten sen, mikä on sinulle tärkeää.

HTH:ssa me olemme valmiita antamaan sinulle henkilökohtaisia ja ammatillisia neuvoja. Varmistamme, ettei budjettisi ylity.

Jos haluat tarkan hinnan unelmakeittiöllesi, olet erittäin tervetullut sopimaan ilmaisen ja velvoittamattoman tapaamisen keittiöasiantuntijan kanssa.

3. Käytätkö vanhoja kodinkoneita vai ostatko uusia?

Jos sinulla on jo kodinkoneita, on luonnollista harkita, voitko käyttää niitä uudelleen. Sinun pitäisi olla tietoinen nykyisten laitteiden koosta, koska vaarana on, että joudut mukauttamaan uuden keittiösi vanhoihin laitteisiisi.

Lisäksi kierrätettyjä kodinkoneita ei yleensä voi käyttää, jos haluat kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet. Myös virrankulutus on otettava huomioon, sillä uudet kodinkoneet käyttävät huomattavasti vähemmän virtaa kuin edes muutaman vuoden ikäiset kodinkoneet.

Vastineeksi säästät rahaa juuri nyt kierrättämällä kodinkoneesi, ja lisäksi vähennät resurssien kulutusta.

Hanki neuvoja ja ohjausta HTH-myymälästäsi

4. Kodinkoneiden sijoittaminen

Mieti, miten saat hyvän työnkulun keittiöön. Käytä työkolmiota, joka on näkymätön linja tiskialtaan, lieden ja jääkaapin välillä, joka muodostaa näkymättömän kolmion, joka voi olla enintään viiden metrin mittainen.

Mieti kannattaako uuni asettaa lieden alle vai pitäisikö sen olla hyvällä työkorkeudella. Monet haluavat uunin pöydän korkeudelle, mutta jos sinulla on pienempi keittiö, uuni ei saa viedä työtilaa, koska sinulla pitäisi olla vähintään kolme metriä työskentelytilaa.

Muista myös, että astianpesukone ja pesuallas kannattaa sijoittaa vierekkäin.

Hanki vinkkejä keittiön sisustukseen

5. KIINNITÄ HUOMIOTA KODINKONEIDEN MELUTASOON

Monet keskustelevat päivän tapahtumista seisoessaan lieden äärellä kiireisen päivän jälkeen. Kiinnitä siksi aina huomiota liesituulettimen, astianpesukoneen ja jääkaapin melutasoon, jotta puhe ei huku laitteiden ääneen.

Jos asut pienemmässä asunnossa tai jos kodinkoneet ovat keittokomerossa, kodinkoneiden ääni voi häiritä muuallakin kuin keittiössä. Silloin sinun pitäisi kiinnittää erityistä huomiota melutasoon.

HTH:n kodinkoneet
ovat turvallinen valinta

Varmistamme, että:

> Kaikki mitat ja mallit sopivat HTH-keittiöösi.
> Kodinkoneet sopivat keittiön muotoiluun.
> Keittiö ja kodinkoneet toimitetaan samalla kertaa.
> Koulutetut ja sertifioidut kodinkoneasentajat. 
> Kaikki takuut yhdessä paikassa.

Vältä huolet ostamalla kodinkoneesi HTH:lta.