Ergonominen keittiö

Monimuotoisuuden tilaa
Vietämme keittiössä enemmän aikaa kuin koskaan ennen. Keittiö ei ole vain kulinaarisen luovuuden tila, vaan myös tärkeä sosiaalinen alue. Siksi sen pitäisi mukautua työhön, mukavuuteen ja yhteenkuuluvuuteen. Samalla suunnittelussa olisi otettava huomioon, että ihmisillä on erilaiset tarpeet.

Hoitokodeissa ja laitoksissa keittiötä on usein mukautettava paitsi yhdelle myös useammalle käyttäjälle, joilla on erilaiset mieltymykset ja kyvyt. Ratkaisu on ehkä räätälöitävä päiväkotia varten ottaen huomioon pyörätuolin käyttäjien erityiset ergonomiset näkökohdat ja täyttäen samalla henkilökunnan turvallisuus- ja työterveysvaatimukset.

Joustavat ratkaisut
HTH keskittyy luomaan joustavia ratkaisuja, jotka vastaavat useisiin tarpeisiin yhdessä kokonaisratkaisussa. Tällaiset ratkaisut vaativat ymmärrystä. Tutustu käyttäjien tilanteisiin, mieltymyksiin ja tottumuksiin sekä tilan mahdollisuuksiin ja rajoituksiin.

Voimme auttaa sinua kääntämään tämän näkemyksen konkreettisiksi ratkaisuiksi. Tarjoamme laajan valikoiman korkeussäädettävillä toiminnoilla varustettuja kaappeja ja työtasoja, ja konsulttimme ovat aina valmiita keskustelemaan siitä, miten luoda parhaat ergonomiset olosuhteet.

Asiantuntijaneuvonta
Työskennellessämme räätälöityjen keittiöiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä Pressalit Care -asiantuntijoiden kanssa.

 

Voit lukea lisää ergonomisista ratkaisuista Pressalit Care

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät meidät

HTH:lla on Suomessa 4 toimipistettä ja saat meihin helposti yhteyden.

ETSI MYYMÄLÄ