HTH:n kokonaiskonsepti

Olipa kyse avaimet käteen -projekteista tai alihankinnasta, tarjoamme aina asiantuntevaa konsultointia ja projektinhallintaa.

TEE UNELMISTA TOTTA – HTH:n Total Concept
HTH:n Total Concept -konsepti tarkoittaa, että tarjoamme koko keittiöratkaisun, joka sisältää HTH-elementtien toimituksen ja asennuksen lisäksi myös apua kokonaisratkaisuun liittyvissä vesi-, sähkö- ja maalaustöissä. HTH ymmärtää prosessin ja osaa yhdistää kaikki palapelin osat. Tyypillinen prosessi koostuu seuraavista vaiheista:

1. Kuuleminen, vuoropuhelu ja suunnittelu
Tarjoamme alustavan vuoropuhelun, jossa keskustellaan ajatuksistasi, toiveistasi ja tulevaisuuden keittiöratkaisun vaatimuksista. HTH tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa ja pysyy ajan tasalla rakennusteollisuuden uusimmista trendeistä. Valitsemalla HTH:n kumppaniksesi saat luotettavan toimittajan, jolla on kilpailukykyiset hinnat, laaja tuotevalikoima ja kyky noudattaa toimitusaikoja ja budjetteja. Alkukeskustelun jälkeen HTH esittelee ehdotetun projektisuunnitelman. Voimme luoda asennussuunnitelman yksin tai yhteistyössä muiden toimialojen kanssa, mikä helpottaa koko prosessin valvontaa alusta loppuun.

2. Tarveanalyysi ja ehdotetut ratkaisut
Budjettikehyksen perusteella voimme tarjota neuvoja asettelusta ja materiaalien valinnasta sekä määrittää keittiösi tarvittavat toiminnot. HTH ehdottaa sitten mahdollista ratkaisua.

3. Valmistelu ja asennus
HTH:n kokonaiskonsepti tarkoittaa, että huolehdimme kaikesta vesi- ja sähköasennuksista lattioihin, maalauksiin ja asennuksiin. Tarjoamme myös apua korkeussäädettävien elementtien asennuksessa ja HTH-moduulien kokoonpanossa.

4. Laadunvalvonta
Saat asiakirjat kaikista tehdyistä töistä, ja varmistamme jatkuvasti HTH:n asentajien asentamien tuotteiden laadun.

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät meidät

HTH:lla on Suomessa 4 toimipistettä ja saat meihin helposti yhteyden.

ETSI MYYMÄLÄ