On monia osia, jotka on yhdistettävä, kun valitaan keittiöratkaisu laitoksille: taloustiede, oikeudelliset vaatimukset, ulkoasu ja ergonomia. HTH:n kokonaiskonsepti tarkoittaa, että tarjoamme täydellisen keittiöratkaisun, joka sisältää HTH-elementtien toimituksen ja asennuksen lisäksi myös vesi- ja maalaustyöt, jotka ovat osa kokonaisratkaisua.

Laajamittainen toiminta tai lapsiystävällinen?

Pitäisikö lasten pystyä työskentelemään keittiössä, vai tarvitsetko 100% ammattikeittiön, joka pystyy tarjoamaan suuren määrän aterioita joka päivä? HTH voi auttaa sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisun, jotta laitoksellasi on keittiö, joka kuvastaa asenteitasi ruokaa ja ruoanlaittoa kohtaan henkilökohtaisella kosketuksella ja täyttää samalla kaikki laitoskeittiön lakisääteiset vaatimukset ja ohjeet.

Kestävät keittiöt

HTH-keittiö on suunniteltu käytettäväksi - laajasti ja pitkään. Siinä on erittäin kestävät pinnat, jotka ovat sopivia ja hyväksyttyjä laitoskäyttöön. Valmistettu kestävistä materiaaleista ja suunniteltu helposti puhdistettavaksi, emme pelkää antaa 5 vuoden takuuta.

Ympäristöstä huolehtiminen

Valitsemalla HTH:n autat suojelemaan ympäristöä. HTH on erittäin keskittynyt minimoimaan ympäristövaikutukset Ølgodissa sijaitsevan tehtaamme keittiöiden valmistuksen aikana. Valitsemme huolellisesti materiaalit, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä että tarjoavat hyvän työympäristön. Valitsemme puun, puulevyt, liimat ja pinnoitteet erittäin huolellisesti.

Valitse sisäilmamerkitty keittiö

Uskomme, että sinun ei pitäisi joutua elämään huonon sisäilman laadun kanssa - ei kotona eikä varsinkaan lastenhoitolaitoksessa. Siksi suuri valikoima HTH-keittiöitä on sertifioitu Dansk Indeklima Mærkning (Tanskan sisäilmastomerkintä). Tämä tarkoittaa, että keittiö on testattu päästöjen ja hajupoikkeamien varalta useista eri aineista. Dansk Indeklima Mærkning on teknisen instituutin hallinnoima rakennusmateriaalien, huonekalujen ja kalusteiden vapaaehtoinen järjestelmä. HTH on sertifioitu sekä iso 9001- että iso 14001 -standardien mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että HTH:n laatu-, ympäristö- ja työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät on tarkastettu ja hyväksytty sertifiointielimissä.

Näin pääset alkuun

Voimme tarjota kaiken tarvittavan asiantuntemuksen, mukaan lukien neuvontaa ja projektinhallintaa koko prosessin ajan. Helpoin tapa on ottaa yhteyttä meihin järjestääksemme ei-sitovan kokouksen, jossa voimme oppia tarpeistasi ja mieltymyksistäsi keittiöön. Voit tehdä tämän soittamalla tai lähettämällä sähköpostia lähelläsi olevalle liiketoimintaosastolle tai varaamalla kokouksen suoraan tältä sivulta.

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät meidät

HTH:lla on Suomessa 4 toimipistettä ja saat meihin helposti yhteyden.

ETSI MYYMÄLÄ