New Yorkin lumoama

Olet tässä: Etusivu / Uusi keittiö / Keittiökonseptit / New Yorker-keittiö

NEW YORKER -keittiö Teollisen tyylin ilmentymä

Oletko lumoutunut New Yorker -keittiön uudesta teollisesta tyylistä? Haukkaa sitten omenasta ja tutustu kaikkiin jännittäviin elementteihin, jotka yhdessä luovat New Yorker -tyylin.

NEW YORKER -KEITTIÖN MATERIAALIT JA VÄRIT

Teolliselle newyorkilaiselle tyylille ovat ominaisia pelkistetyt ja rustiikit materiaalit, jotka tunnet suurkaupungin sykkivästä elämästä.
Jos haluat löytää tämän tyylin, suosittelemme seuraavia värejä ja materiaaleja:

Ovien ja laatikoiden värit ja materiaalit

Black Oak Veneer | HTH

Työtason materiaalit

Steel | HTH
Laminate - Dark Metal | HTH
Laminate Marmor Nero (626) | HTH
Corestone_Grey Stone 808 | HTH

OSU TYYLIIN OIKEILLA VETIMILLÄ

Teräs- ja rautavetimet korostavat New Yorker -keittiön tyyliä.

RAKASTU NEW YORKIN TUNNELMAAN

New Yorker -keittiö kertoo tarinan tilasta, jolle ovat ominaisia pelkistetyt ja rustiikit elementit ja jonka yleisteema on läpinäkyvyys.

Käyttämällä avohyllyjä New Yorker -sisustuksessa, luot huoneeseen läpinäkyvyyttä. Samalla saat runsaasti tilaa upeille keittiöesineille, mausteille ja muille esineille, jotka tekevät keittiöstä persoonallisen. Teollisuusvaunu on samalla sekä koristeellinen että käytännöllinen, ja kun valitset mustan rautamallin Black Frame -sarjasta, korostat New Yorker -tyyliä. 

TEOLLISET MATERIAALIT INSPIROIVAT

The Big Apple. Auringonpaistetta Central Parkissa ja keltaisia takseja. Sormin syötävää ruokaa ruokarekasta, kun kävelet kaduilla, joilla kaikuu Harlem-gospel. New York, New York. Kulttuurien suloinen sinfonia, jossa on tilaa kaikille – ja unelmille.

New York -keittiö perustuu tietysti suurkaupungin sykkivään ravintolakulttuuriin. Avoimet metallihyllyt ja hyllyt, mustat vitriinikaapit, joissa on "lankapainatus" lasissa ja käsittelemätön betonilattia. Ne muodostavat persoonallisen suurkaupunkikeittiön perustan.

KAIKKI MITÄ TARVITSET, ON ULOTTUVILLASI

New Yorker -keittiö on saanut inspiraationsa New Yorkin brasserioiden ja ravintoloiden ammattikeittiöistä. Se on työpaikka, jossa ruukut, veitset, astiat ja raaka-aineet ovat käden ulottuvilla.

Voit tarttua tyyliin sisustamalla keittiösi pelkistetyllä, avoimella kirjahyllyllä, jonka koko ja sisustus sopii parhaiten New Yorker -keittiöön. Avohyllyt ovat koristeellisia ja niiden avulla on helppo löytää tarvitsemasi asiat.

HTH Expert

Keittiöasiantuntija Daniel Larsson:

"Teollinen trendi on vahva keittiömuodissa juuri nyt"

HTH Expert

HALUATKO NEUVOJA JA HYVIÄ IDEOITA?

Keittiöasiantuntijamme auttavat sinua löytämään keittiörakkautesi.

Varaa ilmainen suunnittelukokous
HTH
New York | Tendens | HTH

TUNNE JA NÄE NEW YORKER -KEITTIÖSI

Parhaan New Yorker -tyylikokemuksen saat tulemalla myymäläämme, jossa voit nähdä ja koskettaa kaikkia elementtejä.

Tule kokemaan keittiösi