Olet tässä: Etusivu / Uusi keittiö / Mallin yleiskatsaus / Nordic Roots

/NORDIC ROOTS

Maasävyt ja modernit design-yksityiskohdat

Nordic Roots on tämän vuoden suuri design-uutuus HTH:lta. Se on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta maaperästä ja syntynyt halusta suunnitella vastuullisempi keittiö.

Se on lämpimiä maasävyjä, tyylikkäitä luonnonmateriaaleja ja pohjoismaisia ympäristömerkittyjä kaappeja, etusarjoja ja työtasoa. Lopputuloksena on moderni design ja keittiön, jossa on rentouttava ilmapiiri.

Uutuus sisältää myös laajan valikoiman mahdollisuuksia ja herkullisia design-yksityiskohtia, kuten vetimettömät etusarjat, kauniit vitriinikaapit ja hyllyt viinilasiripustimilla. Tässä keittiössä on tilaa viljellä sekä perhe-elämää että luontoa. Koe uutuus ja ihastu paikallisessa HTH-myymälässä.

  • Joutsenmerkitty
  • Vetimettömät etusarjat
  • Ajaton muotoilu

Tietoa Nordic Roots-mallista

Nordic Roots koostuu elementeistä mallista Base. Valmistettu 1,9 cm:n paksuisesta levystä, joka on pinnoitettu korkeapainelaminaatilla. Kääntöpuolella väritöntä korkeapainelaminaattia. Oven reunoissa on väritöntä himmeää muovia. Valittavana 6 eri laminaattiväriä.

Katso materiaalivalikoimamme

Nordic Roots on saatavana
seuraavissa väreissä:

Mocha

Keskustele intohimoisen keittiöasiantuntijan kanssa

Hae inspiraatiota ja vastauksia kaikkiin keittiökysymyksiin, kun varaat ilmaisen suunnittelukokouksen ammattitaitoisen keittiöasiantuntijamme kanssa.

Varaa ilmainen neuvonta Tutustu Nordic Roots -luetteloon
HTH
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH

NORDIC ROOTS

Tämän vuoden suuria design-uutisia HTH:lta. Saanut inspiraationsa pohjoismaisesta maaperästä ja syntynyt halusta suunnitella vastuullisempi keittiö.