Monen vuoden kokemus
Meillä on 30 vuoden kokemus laajojen keittiöprojektien suunnittelusta ja toteuttamisesta suurissa rakennuksissa. Siksi voit olla varma siitä, että sekä iso kuva että pienet yksityiskohdat ovat ammattimaisesti käsiteltyjä, jotta keittiösi toimisi hyvin jokapäiväisessä elämässä.

Ammattilaisten neuvot ja sisustus
Annamme neuvoja ergonomisesta suunnittelusta ja toimintojen optimaalisesta sijoittamisesta keittiöön tarpeidesi, mieltymystesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Olemme tietoisia lakisääteisistä vaatimuksista ja määräyksistä ja varmistamme, että kaikki luvat ja hyväksynnät ovat voimassa. Suunnitteluehdotuksemme laaditaan tarkkoina piirustuksina, jotka täyttävät viranomaisten vaatimukset. Lisäksi voimme halutessamme tarjota 3D-piirustuksia.

Vain parhaat toimittajat
Toimittajamme ovat yksinomaan yrityksiä, jotka tarjoavat ammattikäyttöön tarkoitettuja kalusteita, joissa keskitytään energiaan, ympäristöön ja toiminnallisuuteen. Projektipäälliköt ovat kokeneita ja tottuneet hallitsemaan laajamittaisia ammattimaisia projekteja, joissa painotetaan tehokkuutta ja tarkkuutta. Toisin sanoen he tietävät, mitä tekevät. Valitsemme yhteistyökumppanimme huolellisesti.

Yhteistyö on avain hyvään ratkaisuun

Omistautunut projektipäällikkö varmistaa edistyksen
nsimmäisestä yhteydenotosta lähtien sinulle annetaan oma projektipäällikkö keittiöprojektiasi varten. He varmistavat tarvittavien asiantuntijoiden ja käsityöläisten osallistumisen koko prosessin ajan, jotta tärkeät tiedot ja aika eivät menetä matkan varrella.

Noudatamme budjettia ja aikataulua
Pidämme kiinni sovitusta budjetista. Olemme riittävän ammattitaitoisia suunnittelemaan työn huolellisesti ja välttämään epämiellyttäviä taloudellisia yllätyksiä. Otamme vastuun koko projektista, mukaan lukien aikataulun noudattamisesta. Ymmärrämme tämän tärkeyden yrityksellesi!

 

Lue prosessista

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät meidät

HTH:lla on Suomessa 4 toimipistettä ja saat meihin helposti yhteyden.

ETSI MYYMÄLÄ